Adolescenții din Botoșani care lucrează de mici la ferma familiei. Mădălina și Robert conduc tractorul și utilajele agricole

În localitatea Mitoc găsim o frumoasă familie de fermieri, care, de la mic la mare, contribuie la bunul mers al activităților agricole. Atât cei doi copii ai familiei, Robert și Mădălina, cât și părinții, Dan și Lăcrămioara, lucrează umăr la umăr pentru ca recolta să fie din belșug. Pentru a avea randament în fermă, structura culturilor este diversă și au gamă variată de utilaje agricole, cu care se mândresc, scrie Mesagerul de Nord.

Aceștia se ocupă de toate lucrările necesare pentru înființarea, întreținerea și recoltarea culturilor și niciunul dintre ei nu se dă înapoi de la muncile câmpului. Când vine vremea lucrărilor agricole, atât pe Mădălina, cât și pe Robert, îi vezi conducând cu măiestrie tractorul sau alte utilaje.

Cei doi copii ai familiei se perfecționează sub îndrumarea tatălui și a mamei, care sunt mulțumiți că au pe mâinile cui să lase ferma. Iubirea pentru pământ le-a fost insuflată de mici, așa că nu se văd făcând altceva.

Deși pasiunea pentru agricultură le-a fost umbrită de dezechilibrele cu care se confruntă sectorul agro-alimentar ca urmare a conflictului armat din Ucraina, familia Atănăsoaie nu a dat înapoi ci a continuat să muncească cu toată seriozitatea și dăruirea lor.

One thought on “Adolescenții din Botoșani care lucrează de mici la ferma familiei. Mădălina și Robert conduc tractorul și utilajele agricole

  1. Chiar daca nu se afișează pe retelele de socializare, sunt foarte multi copii care lucreaza in fermele familiei, unii dintre ei fiind foarte inteligenti si participand la olimpiadele scolare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *