Gigi Becali a râs de oferta lui Valeriu Iftime pentru FCSB: „Ce să cumpere el? Eu aș lua gratis Botoșaniul

Foto gsp.ro

Gigi Becali a râs de oferta lui Valeriu Iftime pentru FCSB în emisiunea Fanatik SuperLiga, fiind convins că patronul lui FC Botoșani nu are banii necesari.

Patronul FCSB-ului a vorbit la FANATIK Superliga despre ce înseamnă să investești bani în fotbal, glumind din nou pe seama lui Valeriu Iftime, despre care a spus că vrea să se retragă din fotbal, motiv pentru care îi va cumpăra el echipa.

Gigi Becali a râs de oferta lui Valeriu Iftime pentru FCSB

Gigi Becali a râs de oferta lui Valeriu Iftime pentru FCSB și a vorbit la FANATIK Superliga despre ce înseamnă să investești bani în fotbal. Patronul FCSB-ului a spus că va cumpăra el FC Botoșani, pentru a-i face un serviciu lui Valeriu Iftime:

„Ce să cumpere Iftime? De unde să aibă el atâția bani? Ce afaceri are el ca să dea 40 de milioane de euro pentru o echipă? Eu aș lua gratis Botoșaniul ca să scape și el de ea. Eu cred că vrea să se retragă.

Trebuie să dai foc la bani în fotbal, trebuie să cheltui și să bagi. Pe mine nu mă interesează de Dinamo sau Rapid. Pe mine mă interesa pentru a câștiga campionatul. Dar suporterii erau fanatici, eu când am intrat atunci la Steaua, fanii mi-au spus că nu-i interesează nimic, îi interesează să batem pe Dinamo și Rapid și să fim pe locul 10”., scrie Fanatik

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *