Post scos la concurs de Primăria Botoșani. Salariul brut lunar începe de la 7.830 lei

Primăria Municipiului Botoșani organizează concurs de recrutare în data de 12 iunie 2023 pentru funcția publică de execuție vacantă de consilier achiziții publice clasa I grad profesional superior din cadrul Serviciului Achiziții Publice.

Condiții specifice de participare la concurs:  studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în unul dintre următoarele domenii de licență: ingineria instalaţiilor, inginerie civilă, inginerie electrică, inginerie mecanică, inginerie şi management, inginerie industrială, știinţe economice (ramura de știință);  cursuri de perfecționare sau specializare în domeniul achizițiilor publice, dovedite prin documente specifice; minim 7 ani vechime în specialitatea studiilor.

Salariul brut lunar începe de la 7.830 lei, în funcţie de vechimea în muncă.

Candidații pot depune dosarele de înscrire până pe 24 mai, la sediul instituției din str. Piața Revoluției. Data susținerii probei scrise: 12 iunie 2023 iar nterviul se susține, de regulă, într-un termen de maximum 5 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *