WhatsApp lansează o nouă actualizare care rezolvă două dintre cele mai enervante aspecte ale aplicației

WhatsApp lanseaza o noua actualizare care rezolva doua dintre cele mai enervante aspecte ale aplicatiei. Ultimele adaugiri urmeaza unei serii de modificari mici, dar utile, aduse popularului serviciu de chat.

Actualizarea aduce o serie de modificari la sondaje, inclusiv permite in sfarsit ca oamenii sa voteze o singura data, in loc sa aleaga mai multe raspunsuri. In plus, utilizatorii vor putea acum sa caute sondaje in cadrul chat-urilor si sa ramana la curent cu rezultatele sondajelor prin notificari.

O alta modificare permite in sfarsit transmiterea imaginilor cu legende. WhatsApp permite de mult timp ca oamenii sa adauge legende la imagini pentru a adauga context sau informatii suplimentare despre o imagine, dar aceste legende au disparut in mod inexplicabil din imagini atunci cand au fost partajate, putand provoca confuzii, potrivit Independent.

Acum, utilizatorii vor avea optiunea de a pastra legenda, de a o sterge sau de a scrie una complet noua atunci cand transmit o imagine. De asemenea, utilizatorii pot adauga o legenda noua daca aceasta nu avea deja una. Noile instrumente remediaza doua dintre cele mai mari iritatii atunci cand se utilizeaza WhatsApp, modificand functii de lunga durata, dar inexplicabil de limitate in cadrul aplicatiei. Acestea fac parte dintr-o serie de mici imbunatatiri recente care au fost adaugate la WhatsApp.

Cititi continuarea pe www.businessmagazin.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *