FOTO & VIDEO! ”Șef sub acoperire” la una dintre cele mai cunoscute firme din Botoșani. Patronul care și-a schimbat înfățișarea, după o zi de muncă: „M-a hămălit destul de rău”

Vlad Iftime, fiul lui Valeriu Iftime, este acționar al companiei Elsaco și a intrat sub acoperire în propria companie. Acesta a participat la emisiunea ProTV și s-a deghizat pentru a lucra câteva zile alături de angajații săi.

Îmi doresc să descopăr oamenii în mediul lor”, a declarat Iftime, înainte de a munci sub acoperire, la munca de jos, alături de angajații săi.

Societatea Elsaco a fost fondată în 1992 și oferă soluții pentru creșterea eficienței energetice. Deține 12 puncte de lucru și are peste 500 de angajați.

Timp de câteva zile, Vlad Iftime, în vârstă de 36 de ani, și-a schimbat radical înfățișarea, a adoptat o nouă identitate pentru a nu fi recunoscut de cei care lucrează și a mers la mai multe șantiere din țară, prezentându-se ca un muncitor în probe pe nume Ilie.

Eu să mă duc pe șantier cu un muncitor, cu o Dacie papuc?”, a spus șeful sub acoperire.

Pe unul din șantiere, șeful sub acoperire a fost pus la treabă de către unul dintre angajații săi. Tânărul de 19 ani, de loc din Iași, are în spate o poveste tristă. Nu și-a ,mai văzut mama de șase ani,  părăsindu-l pe el și pe frații săi. A fost nevoit să se angajeze de tânăr pentru a -și asigura pâinea și a-și face un viitor.

Ajuns pe șantier, șeful n-a primit niciodată atâtea ordine într-o zi. Nu de la un puști de 19 ani. „M-a hămălit destul de rău” .

Vlad Iftime a mers apoi pe un alt șantier din țară, unde a lucrat cot la cot cu un zugrav. Șeful sub acoperire, invitat la masă de angajatul din Botoșani. a văzut în ce condiții trăiesc muncitorii.

Deghizat a mers și la locul de muncă din Botoșani, unde a lucrat alături de un angajat de 68 de ani, unul dintre cei mai vechi ai firmei. Apoi a ajuns și pe un  șantier de la Vatra Dornei, unde a intrat în subsolul unui bloc, alături de un alt muncitor al companie. Șeful sub acoperire a lăsat baltă munca și a fugit din subsolul blocului.  „Păi așa băieți n-au niciun viitor”.

După cele patru zile de muncă, șeful sub acoperire i-a chemat la biroul său pe muncitorii de la care ”a învățat” meserie și i-a răsplătit cu bani și alte avantaje materiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *