Tricoul lui Sebastian Mailat, scos la licitație pentru un caz caritabil. Banii vor ajunge la un bolnav de cancer

Un tricou original cu autografele jucătorilor de la FC Botoșani a fost scos la licitație în scop cartabil. Este vorba de tricoul lui Sebastian Mailat, prețul de pornire a licitației fiind de 500 lei.

Fondurile strânse din vânzarea tricoului vor fi donate familiei lui Iulian Mandraburcă, suporter al formației FC Botoșani, diagnosticat cu „cancer colorectal cu metastaze pe ficat și plămâni”

FC Botoșani, alături de un nou caz umanitar. De data aceasta, vă facem cunoscută povestea lui Iulian, un fan înfocat al echipei noastre, care se luptă, din păcate, cu o boală necruțătoare. Dorim să facem tot ce ne stă în putință pentru a-l ajuta pe Iulian, așa că ne-am decis să scoatem la licitație un tricou oficial de joc al FC Botoșani, aparținându-i lui Sebastian Mailat. Prețul de pornire este de 500 RON, iar licitația este deschisă până la ora partidei cu CS Mioveni, din ultima etapă a play-out-ului. În cazul în care câștigătorul va fi prezent la meci, tricoul îi va fi înmânat chiar pe stadion. Haideți să contribuim împreună pentru a-l ajuta pe Iulian să își învingă boala! Hai, Botoșani!”, scriu reprezentanții FC Botoșani pe pagina oficială de Facebook.

Cei care vor să contribuie la însănătoșirea lui Iulian o pot face donând la următoarele conturi:
Titular cont: Mandraburca Alexandra Georgiana
Cont RON: RO91 RNCB 0857 1613 9127 0001
Cont EUR: RO25 RNCB 0545 1613 9127 0008
Cod BIC: RNCBROBU

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *