Amendă usturătoare pentru un șofer după ce a fost tras pe dreapta de polițiștii botoșăneni

Un șofer a fost sancționat cu o amendă usturătoare după ce a fost tras pe dreapta de polițiști. Miercuri, 3 mai 2023, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au oprit pentru control, pe strada Sucevei, o autoutilitară condusă de un un tânăr, de 34 de ani, din județul Suceava, care transporta material lemnos.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu deținea documente specifice de transport, pentru cantitatea de 5,6 metri cubi de material lemnos, motiv pentru care a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 2.000 de lei, iar materialul lemnos a fost supus confiscării, potrivit unui comunicat transmis de Inspectoratul de Poliție Botoșani.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani-Biroul Rutier și cei ai Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au acționat, pe 3 mai, pentru prevenirea și combaterea transportului ilegal de material lemnos. În cadrul activităților desfășurate au fost controlate 30 de autovehicule, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale, în valoare de 5.000 de lei,  dintre care, 2 sancțiuni au fost aplicate pentru contravenții la regimul silvic.

De asemenea, au fost conficați peste 8 metri cubi de material lemnos depistat fără documente legale, comunică IPJ Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *