Noi locuri de muncă în sistemul bugetar. Mai multe instituții publice din Botoșani fac angajări

Mai multe instituții publice din Botoșani fac angajări, posturile fiind atât pentru persoane cu studii superioare, cât și pentru cele cu studii medii ori gimnaziale.

Sanatoriul de Neuropsihiatrie Podriga organizează concurs pentru ocuparea unui post de electrician de întreținere în construcții, treaptă profesională III, funcție de execuţie în cadrul Biroului Administrativ. Se cere școală profesională sau curs calificare electrician, autorizaţie de electrician emisă de către Autoritatea Naţională de Reglementare în Domeniul Energiei (A.N.R.E.) și 3 ani vechime în meserie. Data limită de depunere a dosarului este 22 mai.

Aceeași instituție caută să angajeze un infirmier, cu studii medii, funcție de execuţie în cadrul Secției Psihiatrie. Dosarul de înscriere se depune tot până la data de 22 mai.

Stațiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Creșterea Ovinelor și Caprinelor Popăuți organizează concurs pentru un post de paznic. Se cer studii medii sau generale, 23 mai fiind termenul limita de depunere a dosarelor.

Aceeași instituție mai caută un inginer zootehnist cu superioare absolvite cu diplomă de licență, specializarea: zootehnie; master în domeniu sau dovada ca este înscris la master. Termenul de depune a dosarelor 23 mai. Tot Stațiunea de la Popăuți organizează concurs pentru un post de muncitor calificat, cu studii medii sau generale, cu certificat calificare in unul din domeniile – sudor, prelucrător prin așchiere, instalator, tehnician constructor, tehnician mecanic pentru întreținere și reparații, lăcătuș mecanic, tâmplar. Depunerea dosarelor până pe 23 mai.

De asemenea, Stațiunea de la Popăuți angajează mecanic agricol cu studii liceale sau generale, cu termen de depunere a dosarelor 23 mai.

Colegiul Național ”A. T. Laurian” Botoșani angajează paznic. Data limită de depunere a dosarelor este 13 mai.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *