Cele mai inovatoare formate de sloturi din industrie

Sloturile reprezintă o mare parte din ceea ce înseamnă industria jocurilor de noroc. Fenomenul a cunoscut o creștere semnificativă datorită cerinței de pe piață și a apariției cazinourilor online. Astfel, furnizorii au mână liberă să lanseze ce jocuri vor mai exact, ceea ce au și făcut prin apariția unor formate inovatoare precum Cluster, Megaways și cea implementată în jocul Finn and the Swirly Spin.

Imaginația dezvoltatorilor de jocuri de noroc nu are limite și tocmai lucrul acesta a oferit noi limite industriei și i-a dat o altă față. Apariția a tot mai multe cazinouri în mediul online a contribuit din plin la lucrul acesta. Simplul fapt că acum nu mai trebuie să mergi fizic într-un cazino, reprezintă un salt uriaș care a dus la concurența acerbă și miile de sloturi disponibile în ziua de astăzi.

Este suficient de un dispozitiv mobil inteligent cu acces la internet și aduci atmosfera din cazinou direct la tine acasă. Cazinou SlotV este unul dintre operatorii de jocuri de noroc online care activează în România și se supun legislației în viitoare. Pasionații de sloturi au la dispoziție o gamă variată de produse printre care se regăsesc și acele jocuri cu mecanism inovator de tip Megaways, Cluster și Finn and the Swirly Spin.

Mecanismul „cluster” folosit în păcănele

Apariția mecanismului revoluționar de tip cluster a apărut pentru ca sloturile să nu mai beneficia de linii de plată. Principiul de bază presupune potrivirea simbolurilor pe grila de joc. Cât timp simbolurile identice sunt apropiate se formează o combinație câștigătoare. Spre deosebire de varianta clasică, în sloturile de tip cluster simbolurile câștigătoare dispar de pe grilă și  în locul lor cad altele. Procesul se repetă atât timp cât există combinații câștigătoare.

Honey Rush este un joc ce aparține furnizorului Play n Go și vine cu un mecanism de tip cluster. Acțiunea se desfășoară pe o grilă deosebită și care beneficiază de volatilitate ridicată, RTP 94.5% și un câștig maxim ce ajunge până la 9.000 X miza.

Megaways

Mecanismul Megaways este o inovație a furnizorului australian Big Time Gaming și în foarte scurt timp a fost implementat și de către alți furnizori impresionați de succesul pe care îl are mecanica. Megaways în esență înseamnă schimbarea numărului de linii de plată cu fiecare rotire nouă în parte, dar nu mai mare de 117.649.

Dacă ești pasionat probabil că ai auzit de slotul The Dog House Megaways, unul dintre cele mai populare la momentul actual. Tema pune pe tapet frumoasa lume a animalelor unde totul se învârte în jurul a patru rase de câini veseli. Potențialul maxim de câștig este de 12.305 x miza, iar faptul că este extrem de volatil îl face foarte căutat în rândul celor pasionați.

Finn and the Swirly Spin

Principiul mecanismului implementat în slotul Finn and the Swirly Spin presupune că orice linie orizontală sau verticală formată din trei sau mai multe simboluri identice generează o combinație câștigătoare. Rolele în formă de spirală fac produsul marca NetEnt să fie deosebit. Lansarea a avut loc la 1 noiembrie 2017, iar printre cele mai importante caracteristici sunt volatilitatea scăzută spre medie și RTP-ul de 96.52% care este puțin peste media industriei.

Cunoscătorii ar putea spune că există o asemănare între mecanismul cluster și cel folosit în jocul Finn and the Swirly Spin, dar nu este tocmai așa. Dacă în sloturile de tip cluster simbolurile vin de sus în momentul când există o combinație câștigătoare, aici simbolurile se deplasează spre mijlocul spiralei, iar simbolurile câștigătoare dispar, fiind înlocuite cu altele noi.

Fascinanta lume a jocurilor de noroc a avansat foarte mult de la perioada de început, iar tehnologia avansata a contribuit din plin la dezvoltarea acestei industrii. Drept urmare, de la o lună la alta apar tot mai multe sloturi cu formate noi si caracteristici diferite.  Prin acest articol am prezentat doar trei dintre cele trei formate folosite pentru jocurile din noua generație și care este diferența dintre ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *