FOTO & VIDEO Botoșănean rănit într-un accident mortal. Un autocar, o platformă și trei mașini au fost implicate

Un șofer din Botoșani a fost rănit în accidentul tragic care a avut loc luni, în județul Caraș Severin,  pe DN6, în zona localității Topleț, la granița cu județul Mehedinți. Accidentul a implicat cinci autovehicule, inclusiv un autocar care mergea în Spania, trei autoturisme și o auto-platformă. Din păcate, un om și-a pierdut viața, iar alți trei au fost răniți.

Botoșăneanul Florin Obadă se afla la volanul autocarului care mergea în Spania. El a încercat să evite impactul cât a putut. S-a ales și el cu câteva răni, dar este în afara pericolului. Botoșăneanul s-a născut în Hlipiceni, dar în prezent s-a stabilit la Craiova.

„Autocarul nostru e pe câmp. Vai de capul nostru! Bine că n-a pățit nimeni nimic din autocar, am avut șoferii prea buni! Au știu să controleze câtuși de cât. Vai de noi! Străinătatea. Șoferul nostru e terminat!”, a spus o femeie din autocar.

Șoferul aflat la volanul autoturismului, un bărbat de 66 de ani, nu s-a asigurat, se pare, înainte de a se angaja în depășire și a intrat într-un autocar cu 50 de persoane la bord.

În urma impactului, șoferul autoturismului a decedat, iar soția sa, o femeie de 57 de ani, a fost grav rănită, fiind preluată de un echipaj de pe ambulanță. Botoșăneanul aflat la volanul autocarului ducea românii în Spania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *