FOTO Apel umanitar! O familie de botoșăneni a rămas pe drumuri după ce casa le-a fost distrusă de flăcări. „Nu s-a reușit să se salveze nimic”

O familie de botoșăneni a rămas pe drumuri după ce casa le-a fost distrusă de flăcări în noaptea de marți spre miercuri. Un incendiu devastator provocat de un scurtcircuit a distrus în totalitate locuința familiei Vieru, din Prăjeni.

Patru membri ai familiei, din care doi bătrâni și o persoană cu handicap, au rămas fără un acoperiș deasupra capului.

„Nu s-a reușit să se salveze nimic din bunurile aflate în locuință (haine, documente, obiecte, mobilier, electrocasnice). Vă rugăm, care aveți posibilitatea, să ajutați această familie cu bani, materiale de construcții, electrocasnice. Menționăm că familia locuiește pe strada Viei, mai sus de Căminul Cultural Prăjeni”, este apelul făcut de cei din comunitate.

Mai bine de două ore au luptat pompierii cu flăcările

La caz s-au deplasat două echipaje din cadrul Punctului de Lucru Flămânzi și Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, precum și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Prăjeni.

Pompierii au constatat faptul că întreaga locuință era cuprinsă de flăcări, arderea fiind întreținută de cantitatea mare de materiale combustibile din interior.

Pentru stingerea incendiului și înlăturarea efectelor au acționat mai bine de două ore. Au fost scoase din interior trei butelii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *