Ce meserii au părinții lui Rareș Prisacariu, copilul-minune de la „Românii au talent”: Face totul din plăcere, cu o dragoste infinită pentru Eminescu

Rareș Prisacariu este, fără îndoială, un copil genial, cu mare apetit pentru cunoaștere. Prestațiile sale de la „Românii au talent” au împărțit, însă, Internetul în două și, în timp ce unii îl laudă pe el și pe părinții lui, alții sunt de părere că rareș ar trebui să se joace, nu să recite poeme patriotice. Dar iată cine sunt și cu ce se ocupă părinții lui și mai ales ce spun despre copilul lor!

În prima ediție din noul sezon Românii au talent am asistat la un golden buzz fabulos, oferit de Smiley și de Pavel Bartoș unui băiețel de 7 ani, care a recitat cu patos un monolog din filmul Vlad Țepeș (1979). Băiețelul este Rareș Prisacariu, din Botoșani, care a impresionat până la lacrimi cu numărul său, dar a stârnit și numeroase polemici. Vineri, 28 aprilie, în prima ediție live, acest băiețel a revenit pe scena de la PRO TV, tot cu un monolog cutremurător, care i-a asigurat un loc în marea finală din 12 mai.

Și de această dată, botoșăneanul a impresionat o țară întreagă, dar și juriul, cu prestația lui înflăcărată. Cu precizia unui ceas elvețian, dar cu sensibilitatea unui suflet inocent, de doar 7 ani, Rareș a recitat un fragment din „Micul Prinț”, opera plină de tâlc a lui Antoine de Saint-Exupéry, dar și un fragment din ”Păpușa de cârpă”, a lui Gabriel Garcia Marquez, scrie Libertatea pentru femei.

La final, mama lui, Gina Prisacariu, a izbucnit în lacrimi, iar juriul a fost în extaz. „Eu cred că tu ești câștigătorul de anul ăsta”, i-a spus Mihai Bobonete. „Tu nu trebuie să te faci nici actor, nici președinte. Tu trebuie să faci ceea ce ți-au propus, să schimbi sufletele”, i-a spus Dragoș Bucur.

Cine sunt și cu ce se ocupă părinții lui Rareș Prisăcariu

Dar cine sunt și cu ce se ocupă părinții acestui puști genial, cu o inteligență sclipitoare și cu apetit atât de mare pentru cunoaștere? Potrivit publicației qmagazine.ro, mama, Gina Prisacariu (42 ani), s-a născut la Botoșani, într-o familie de cadre didactice, și este educatoare la o grădiniță din localitate. Tatăl, Marius Prisacariu (46 ani), este funcționar public în cadrul Consiliului Județean Botoșani și a studiat Științe Economice. Mama lui Rareș e pasionată de lectură și de pictură, iar tatăl, de istorie și cinematografie.

„Este un copil modest, nu vorbește despre el la superlativ, dar este încântat să știe că lumea îl apreciază. Nu a fost niciodată forțat să învețe ceva, să participe undeva obligatoriu sau să fie obosit din cauza unui efort deosebit. Face totul din plăcere, cu o dragoste infinită pentru Eminescu și pentru locurile natale. Rareș a învățat o multitudine de poezii și texte în proză, propuse sau pe care și le alege singur. Amândoi îl susținem și îi oferim echilibrul de care are nevoie pentru a fi un copil fericit”au declarat Gina și Marius Prisacariu pentru qmagazine.ro.

Citiți materialul integral pe www.qmagazine.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *