Tânăra de 15 ani, din Botoșani, care are grijă de oi alături de părinții săi. „Sunt și colegi care mă jignesc uneori, dar le spun mereu că este greu să ajungi unde am ajuns noi”

O tânără de 15 ani, din județul Botoșani, are grijă de oi alături de părinții săi. Familia Chelariu din Santa Mare are un efectiv de circa 400 de oi din rasa Karakul. Corina a învățat de la părinții săi încă de mică cum să aibă grijă de animale și nu concepe să trăiască departe de acestea.

Tinerei îi place viața la stână și îndrăgește animalele. Pe viitor, chiar dacă vrea să-și continue studiile, nu vrea să se îndepărteze de animale.

„Mă mândresc foarte mult cu acest lucru. Îmi place viața la stână, este frumos, iubesc animalele și le îndrăgesc foarte mult”, a spus, pentru AgroTv, Corina.

Elevă în clasa a VIII-a, Corina vrea să studieze pe viitor la Liceul Pedagogic.

„Sunt și colegi care mă jignesc uneori, dar le spun mereu că este greu să ajungi unde am ajuns noi și este foarte mult de muncă. Mă mândresc cu acest lucru, nu mi-a fost niciodată rușine și chiar mă și laud cu treaba asta și o voi face în continuare”, a povestit, pentru sursa citată, Corina.

Familia Chelaru a moștenit această îndeletnicire din străbuni, iar Corina vrea să ducă mai departe această moștenire de familie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *