Inspectoratul Școlar Botoșani anunță înscrieri pentru mai multe etape în vederea ocupării posturilor din învățământ. Vezi la ce centru!

Inspectoratul Școlar Județean Botoșani anunță înscrieri pentru mai multe etape în vederea ocupării posturilor din învățământ.

Potrivit sursei citate, în perioada 08 – 17 mai 2023, interval orar 09.00-16.00, la Centrul de înscriere-Școala Gimnazială Nr. 10 Botoșani-sala de sport, se  vor depune dosare pentru următoarele etape de mobilitate:

1. Înscrierea candidaților la concursul de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învățământul preuniversitar TITULARIZARE 2023;
2. Înregistrarea cererilor de înscriere, însoțite de documentele solicitate în acestea, a candidaților care au obţinut cel puţin nota/media de repartizare 5 (cinci) la concursurile de titularizare din 2022, 2021, 2020 (minimum 5 atât la proba scrisă, cât şi la proba practică sau inspecţia la clasă), respectiv cel puţin nota/media de repartizare 7 (șapte) la concursurile de titularizare din 2019, 2018, 2017 şi care solicită repartizarea pe perioadă determinată în baza acestor rezultate;

3. Înregistrarea dosarelor de înscriere, însoțite de documentele solicitate în acestea, pentru continuitate la detașarea la cerere, respectiv detașare la cerere prin concurs sau concurs specific (punctaj).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *