Pe ce pariază românii în afara fotbalului?

Când vine vorba de distracție românii știu foarte bine cum să facă lucrul acesta, mai ales că nu au nevoie să meargă în vacanțe. Sunt nenumărate alte metode prin care se simt bine, iar în ultimul timp pariurile sportive au câștigat tot mai mult la capitolul popularitate. Asta se întâmplă și pentru că nu mai trebuie să se deplaseze special pentru a face lucrul acesta, dar și datorită ofertei variate care include multe alte sporturi pe lângă fotbal.

În zilele noastre aproape orice se poate face cu ajutorul internetului și drept urmare pariurile sportive s-au mutat în mare parte în online. Astfel, românii se pot distra prin a paria la case de pariuri precum Mr. Bit unde oferta este una vastă și tot ce trebuie să facă este să acceseze https://mrbit.ro/ro/betting pentru a vedea lucrul acesta. Odată ce au primit această oportunitate, pariorii au realizat că există și alte sporturi pe care pot paria în afara fotbalului.

Tenis

Tenisul este unul dintre cele mai populare sporturi din lume, iar românii au început să urmărească și să parieze în număr tot mai mare. Unul dintre motive ar fi explozia Simonei Halep din ultimii ani și faptul că a reușit să câștige două titluri de Grand Slam. Sportiva din România a câștigat Roland Garros în anul 2018, atunci când a învins-o cu 3-6, 6-4, 6-1 pe americanca Sloane Stephens. Un an mai târziu a reușit să se impună și la Wimbledon, unde a câștigat cu scorul de 6-2, 6-2 în fața Serenei Wiliams.

Ce e drept, în prezent Simona Halep este suspendată, însă mai sunt jucătoare precum Irina Begu, Sorana Cîrstea sau Ana Bogdan care sunt în prima sută mondială și joacă la cele mai importante turnee. Următorul mare astfel de turneu este cel de la Roland Garros, unde pariorilor și se pregătesc o mulțime de surprize și vor putea avea la dispoziție nenumărate piețe, dată fiind importanța turneului și faptului că face parte din cele patru competiții majore ale sezonului.  Roland Garros 2023 va avea loc în perioada 28 mai – 11 iunie și va fi cea de-a 127-a ediție.

Baschet

Baschetul este un alt sport care a creat isterie în rândul pariorilor pentru că doar așa pot să țină aproape cu cele mai importante competiții. Are și România ligă națională, dar nu este la fel de interesantă și ofertantă pentru sunt alte competiții precum NBA sau Euroliga.

De fiecare dată este un adevărat recital când se joacă un meci din NBA; cu atât mai mult când americanii știu foarte bine să facă un adevărat festival dintr-un asemenea eveniment. Cele mai interesante și urmărite meciuri au loc în play-off, unde echipe din cele două Conferințe (Est și Vest) vor juca optimi, sferturi, semifinala și finală după sistemul cel mai bun din șapte meciuri. În prezent Golden State Warriors este echipa care deține supremația, dar se poate schimba lucrul acesta la începutul lunii iunie, atunci când are debutează finala NBA 2023.

Handbal

Handbalul românesc a explodat de mai mulți ani și Cristina Neagu este una dintre jucătoarele responsabile cu lucrul acesta. Drept una dintre cele mai bune jucătoare ale lumii este acum calificată alături de CSM București în sferturile de finală ale Champions League. Sezonul 2022/23 a adus două echipe românești direct în grupele cele mai importante competiții destinate echipelor de club. Rapid București va juca și ea tot în aceeași fază, fiind o premieră ca două echipe din Liga Florilor să se califice în grupe.

CSM București joacă pe 30 aprilie pe terenul lui Esbjerg, echipa care a eliminat-o în ediția anterioară de Liga Campionilor. Returul are loc pe 7 mai, la București, în Sala Polivalentă. De cealaltă parte, Rapid București debutează acasă în 30 aprilie, unde primește vizita deținătoarei en-titre a trofeului, Kristiansand. Peste doar o săptămână, pe 6 mai are loc returul, în Norvegia.

Este clar că românii au nevoie să se relaxeze, iar apariția pariurilor sportive a venit să le permită să facă lucrul acesta fără să meargă în destinații exotice. O pot face zi de zi prin a paria pe tot mai multe sporturi în afară de fotbal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *