Decizie finală! Femeie din Botoșani trimisă la pușcărie după ce și-a înjunghiat tatăl

O femeie din județul Botoșani a fost condamnată pentru tentative de omor, după ce și-a înjunghiat tatăl. Magistrații Curții de Apel Suceava au dat decizia finală, pe 10 aprilie, după ce au respins apelul făcut de botoșăneancă. Ea a fost condamnată la cinci ani de închisoare. Maria Cerasela Pîrtică, din comuna Frumușica, a pus în primejdie viața tatălui ei.

Maria Cerasela Pîrtică este acuzată că, pe 31 ianuarie 2017, l-ar fi înjunghiat cu un cuțit în abdomen pe tatăl său, Petru Pîrtică. De asemenea, cu același cuțit, femeia l-ar fi tăiat pe tatăl său la mâna stângă, în zona antebrațului. Botoșăneanul a fost spitalizat și a avut nevoie de o lună de îngrijiri medicale.

A spus că a fost legitimă apărare

Pe perioada anchetei, tânăra a spus că tatăl ei ar fi încercat să o lovească cu un topor, iar ea tăia niște slănină în acel moment. Ar fi încercat să-l împingă pe tatăl său, dar l-a înjunghiat fără să își dea seama. La rândul său, tatăl a susținut și el că a fost un accident totul, însă ancheta a arătat că gestul fetei a fost intenționat, așa că magistrații au pedepsit-o ca atare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *