Societatea comercială din județul Botoșani amendată cu peste 16.000 de lei în urma unui control al polițiștilor Serviciului de Investigare a Criminalității Economice

Amendă colosală aplicată unei societăți botoșănene de polițiști. Miercuri,  26 aprilie 2023, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu specialiști din cadrul Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor și a Comisariatului pentru Protecția Consumatorului au verificat respectarea prevederilor legale a unei societăți comerciale, din comuna Vârfu Câmpului, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

În cadrul activității desfășurate s-a stabilit faptul că agentul economic desfășoară activități de comerț cu produse alimentare și agricole fără a deține autorizație sanitar-veterinară pentru activitatea respectivă.

Față de acesta au fost aplicate trei sancțiuni contravenționale, în valoare de 16.500 de lei și a fost dispusă confiscarea de bunuri în valoare de 500 de lei”, a precizat Delia Neniscu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *