Trist! Femeia de 250 de kg din Botoșani, plimbată printre spitale, a murit

Femeia de peste 250 de kilograme, din județul Botoșani, care a fost refuzată de mai multe spitale la internare, a murit. Botoșăneanca în vârstă de 59 de ani pe secţia de terapie intensivă a Spitalului Judeţean Botoşani. Femeia de 59 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a căzut, însă mai multe spitale au refuzat să o interneze pe motiv că nu au un pat special pentru pacienţii supraponderali. Un medic este anchetat disciplinar tocmai pentru că s-ar fi opus internării. Cazul pacientei a ajuns şi în atenţia ministrului Sănătăţii.

Femeia a cerut ajutor după ce a căzut în casă, pe gresie, și s-a lovit la genunchi. A fost transportată la spitalul din Dorohoi cu autospeciala ISU pentru victime multiple, pentru că o targă dintr-o ambulanţă obişnuită nu ar fi putut să o susţină.

A rămas în mașină timp de 5 ore, întinsă pe jos, până când s-a decis să fie mutată de 12 oameni în camera de gardă, unde a fost pusă tot pe jos, pe două saltele.

Pacienta a fost internată în secţia chirurgie. Evoluţia medicală a fost foarte bună, supravegheată de aproape. Consultut interclinicii efectuate de toţi colegii care au fost implicaţi în caz. Cred că va trebui internată şi tratată într-o clinică specializată pentru obezitate morbidă”, preciza, pentru Observatornews, Andries Valerian, manager spital municipal Dorohoi.

„Nu o primeşte nimeni! Nici Arafat!”. Femeie din Botoșani, jignită și internată abia după 12 ore, în urma unei lovituri la genunchi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *