Angajări în mai multe instituții publice din Botoșani. Ce se caută!

Mai multe instituții publice fac angajări, posturile scoase la concurs fiind atât pentru persoane cu studii superioare cât și pentru cele cu studii medii. Administrația Bazinală de Apă Prut-Bârlad organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale, de execuție, vacante, de: chimist din cadrul Laboratorului Calitatea Apelor – S.G.A. Botoșani – 2 posturi.

Activitatea profesională se va desfășura la sediul S.G.A. Botoșani, str. Nicolae Iorga nr. 37, municipiul Botoșani. Se cer tudii superioare în domeniul de licență Chimie, data limită pentru depunerea dosarelor fiind 4 mai 2023.

Unitatea de Asistență Medico-Socială Săveni organizează concurs, pentru ocuparea unui post de asistent social. Condiţii specifice de participare la concurs: studii de specialitate: – studii universitare de licență în domeniul asistenței sociale absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă; perfecționări (specializări): dovada privind înscrierea în Colegiul Național al Asistenților Sociali; Se cere vechime de 5 ani în specialitatea studiilor

Data de 5 mai este termenul limită de depunere a dosarelor. Proba scrisă este programată pe 16 mai iar interviul pe 22 mai.

Instituţia Avocatul Poporului organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a funcției contractuale, de execuție, vacante, pe Centrul zonal Bacău ce cuprinde județele: Bacău, Botoșani, Brăila, Galați, Iași, Neamț, Suceava, Vaslui şi Vrancea pentru 1 post consilier – specialist medic. 08 mai 2023, ora 16.30 este data limită pentru depunerea dosarelor.

Primăria Comunei George Enescu, judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de inspector debutant, la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență. Data limita de depunere a dosarelor este 11 mai 2023, ora 16.00.

Condițiile specifice necesare în vederea participării la concurs și a ocupării funcției contractuale stabilite pe baza atribuțiilor corespunzătoare postului sunt: studii: medii absolvite cu diploma de bacalaureat, permis de conducere: categoria B, să aibă domiciliul pe raza comunei George Enescu. Vechimea minimă în muncă: nu este cazul

Concursul se va organiza conform calendarului următor: 24 mai 2023, ora 10.00: proba scrisă; 29 mai 2023, ora 10.00: proba interviu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *