Botoșăneanul Cornel Șfaițer, după victoria lui Poli Iași: „Visam frumos să mă bat cu Dinamo la titlu, nu la promovare”

Președintele Consiliului Director de la Poli Iași, botoșăneanul Cornel Șfaițer, a vorbit după victoria cu Dinamo, scor 3-1, în etapa 5 din play-off-ul Ligii 2, scrie gsp.ro.

„E un rezultat formidabil. A început bine primele 10 minute, apoi am căzut. După egalare, în a doua repriză am făcut un presing extraordinar, cu 30 de minute excepționale”, și-a început Șfaițer discursul, la ieșirea de pe stadionul „Arcul de Triumf”.

„Eu am declarat că mi-aș dori o revenire în prima ligă, braț la braț cu Dinamo. Pentru debutul de sezon, Dinamo a făcut o figură frumoasă. Știm ce a avut la dispoziție Burcă la începutul sezonului. Iașiul merită o echipă în Liga 1, revenirea Politehnicii. Am suferit când a retrogradat Dinamo. Nu mă gândeam vreodată că mă bat cu Dinamo la revenirea în prima ligă, visam frumos că o să mă bat pentru titlu. Nu doar promovarea e importantă. Contează ca Poli Iași să se mențină în Liga 1, să supraviețuiască.  E posibil un baraj între Mircea Rednic (n.r. – antrenor UTA) și Dinamo. Sunt echipe cu greutate pe locurile de baraj în Liga 1 (n.r. – Chindia și UTA), cu maturitate, și va fi dificil pentru orice echipă din Liga 2 să treacă de baraj. Noi am încercat să ieșim din zona aia, pentru că știam că un meci cu o echipă din Liga 1 va fi dificilă”, a mai declarat Șfaițer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *