Anunţ! Primăria Mihai Eminescu solicită populaţiei să curăţe copacii în zona drumurilor şi a stâlpilor de iluminat

Primaria Mihai Eminescu, stiri, BotosaniPrimaria Comunei Mihai Eminescu aduce la cunostinta, in conformitate cu prevederile Regulamentului  privind stabilirea unor masuri pentru gospodarirea comunei Mihai Eminescu, aprobat prin H.C.L. nr 26/12.03.2018, netoaletarea sau impotrivirea proprietarilor pentru curatarea copacilor sau a spatiilor verzi care obtureaza accesul pe  domeniul public (drumuri) sau care impiedica distribuirea eficienta a luiminii de la lampile pentru iluminatul stradal, se sanctioneaza cu amenda cuprinsa intre 500-1.500 lei pentru persoane fizice si 1.000-2.500 lei pentru persoane juridice.

Asadar, punem in vedere locuitorilor comunei sa procedeze la toaletarea copacilor care obtureaza accesul pe  domeniul public(drumuri) sau care impiedica distribuirea eficienta a luminii de la lampile pentru iluminatul public.

Aducem la cunostinta, de asemenea, ca neintretinerea permanenta a curateniei santurilor de scurgere a apelor pluviale din fata proprietatilor, a podetelor si tuburilor de beton aferente acestora, pe intreaga lungime a proprietatii, in vederea evitarii inundatiilor ori stagnarii apelor este sanctionata cu amenda cuprinsa intre 800 – 1500 lei pentru persoane fizice si 1000 – 2500 lei pentru persoane  juridice.

Totodata va atragem atentia ca depozitarea in mod necorespunzator a deseurilor (depozitarea materialelor de constructie, textile, vegetale, gunoi de grajd, cauciucuri) si cu nerespectarea Regulamentului privind stabilirea unor masuri pentru gospodarirea comunei Mihai Eminescu, aprobat prin H.C.L. nr 26/12.03.2018 atrage majorarea considerabila a taxei de salubrizare (DUBLAREA SAU TRIPLAREA VALORII ACESTEIA)!!!

In cazul in care nu se vor depozita deseurile in mod selectiv, cantitatea acestora va creste, iar cu cat este mai mare cantitatea de deseuri  la nivelul comunei, cu atat va fi  mai mare pretul serviciului de salubrizare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *