Strigăt de ajutor! O fetiță de doi anișori are nevoie urgent de sânge

O fetiță de doar doi anișori are nevoie urgent de sânge. Iris este internată la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii  „Sf. Maria” din Iași. Rudele au transmis marți dimineață, un apel disperat în speranța că vor găsi donatori pentru ea. Se poate dona orice grupă de sânge, la cel mai apropiat Centru de Transfuzie Sanguină, specificând numele copilei:  Andrei Iris Zenayda Ioana.

Vă rog să ne ajutați, vă rog să o ajutați pe Iris, o fetiță ce nu de mult a împlinit doi anișori, un îngeraș de fetiță ce nu a greșit cu nimic, nimănui. Ea are nevoie acum de donatori de sânge. Oricine poate dona pentru Andrei Iris Zenayda Ioana, care este internată acum la Spitalul de Urgență pentru Copii Sfânta Maria din Iași. Oricine poate și vrea să ne ajute poate să meargă la cel mai apropiat centru de transfuzii și să specifice că este pentru Andrei Iris Zenayda Ioan.

Mititica are o suferință post Covid, iar situația este destul de serioasă. Le rog pe toate mămicile să se pună în locul mamei lui Iris. Știu că ar face orice pentru ca puișorul lor să fie bine. Vă rog din nou să donați, indiferent de grupa de sânge: Andrei Iris Zenayda Ioana, Spitalul de Urgenta pentru Copii <Sfânta Maria> Iași”, este mesajul transmis pe rețelele de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *