Acțiune a polițiștilor rutieri botoșăneni în trafic. Șoferi surprinși vorbind la telefonul mobil în timp ce conduceau

Luni, 24 aprilie, polițiștii din cadru Servicului Rutier au organizat o acțiune pentru prevenirea victimizării prin accidente rutiere ca urmării a folosirii telefonului mobil în timpul condusului, fără dizpozitiv ”hands free”, informează printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean.

Activitatea a fost desfășurată pe principalele artere din județ, iar în cadrul acesteia au fost controlate peste 70 de autovehicule, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 77 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 30.000 de lei.

Dintre acestea, 17 sancțiuni au fost aplicate conducătorilor auto care au fost surprinși de polițiști vorbind la telefonul mobil în timp ce conduceau, iar 23 de sancțiuni au fost aplicate celor care au depășit limita legală de viteză.

Totodată, în cadrul activităților au fost reținute 10 permise de conducere și un certificat de înmatriculare, potrivit IPJ Botoșani.

 

One thought on “Acțiune a polițiștilor rutieri botoșăneni în trafic. Șoferi surprinși vorbind la telefonul mobil în timp ce conduceau

  1. Foarte mulţi conducători auto vorbesc la telefon în timp ce conduc, dar atunci când văd o maşină de la Poliţie lasă telefonul sub nivelul bordului să nu fie observaţi că fac acest lucru. Mulţi nu poartă centură de siguranţă. Foarte mulţi au copii pe scaunul din faţă. Niciodată, NICIODATĂ, nu am văzut o acţiune a Poliţiei pentru acest aspect. Mulţi au folii pe toate gemurile maşinii – şi din nou Poliţia nu face nimic. De altfel ei nu au nici conferinţe de presă sau alte acvitivăţi la care să răspundă punctual şi precis la întrebările cetăţenilor. Dar vor respect pentru activitatea lor şi cred că merită să iasă la pensie tineri. Ca apoi, bineînţeles să mai presteze şi altceva, că doar nu o să stea acasă, în putere fiind.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *