Negocieri intense pentru transferul atacantului de la FC Botoșani aflat în TOP 3 golgeteri în Superliga! „Mi-a făcut o ofertă, dar sub 1.500.000 de euro nu îi dau drumul!”

Valeriu Iftime a dezvăluit pentru ProSport suma pentru care este dispus să accepte transferul lui Sebastian Mailat (25 de ani) la o altă formație.

Valeriu Iftime a declarat pentru ProSport că Sebastian Mailat ar putea să părăsească FC Botoșani în această vară, dar că acest lucru ar putea să îl facă doar dacă o echipă va plăti pe el minimum 1.500.000 de euro.

Iftime ne-a mai spus că a fost deja contactat de impresarul jucătorului de la FC Botoșani, Junior Pius, cel care i-a vorbit despre o ofertă pentru Mailat, dar l-a rugat să îi dea acordul să discute cu golgheterul celor de la FC Botoșani o eventuală semnare de contract.

Sebastian Mailat are deja 14 goluri scrise în Superliga și ocupă locul 3 în clasamentul golgeterilor din Superliga.

„Mailat este un jucător foarte bun!”
Valeriu Iftime a afirmat pentru ProSport că Sebastian Mailat poate să joace la orice oră la granzii din Superliga, dar el crede că e cazul ca jucătorul lui Flavius Stoican să își încerce șansa la un club din străinătate.

„E clar că Mailat este acum la un nivel care îi permite să joace la orice club mare din România, însă eu cred că a venit timpul ca el să facă un pas la o echipă din străinătate.

Impresarul lui Pius mi-a venit cu o ofertă de transfer pentru Mailat, dar i-am transmis că sub 1.500.000 de euro nu voi sta de vorbă cu nimeni. El mi-a cerut acordul să discute cu Mailat și posibilitatea ca el să îl semneze pe acest jucător, dar încă nu mi-am dat ok-ul. Mailat este acum ca o pasăre mai rară de prin prima ligă a noastră și sper că obțin și eu o sumă cât mai bună pentru club de pe urma unui transfer al său. Evident că îi doresc și lui să prindă un contract mult mai bun financiar pentru el. Eu sunt convins că Flavius Stoican își dorește să lucreze cât mai mult cu el, dar trebuie să ne gândim și cum ne vom gospodării pe viitor”, a spus Iftime.

În acest moment Sebastian Mailat se află pe locul trei în topul golgeterilor din Suprliga, fotbalistul moldovenilor reușind să marcheze până în prezent 14 goluri. Pe primul loc se află Andrea Compagno, 18 goluri, iar pe locul doi se află atacantul Rapidului, Marko Dugandzic, 17 goluri, noteaza ProSport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *