FOTO! Doi elevi botoșăneni s-au întors acasă cu medalii de la Olimpiada Națională pentru disciplina Pregătire Sportivă Teoretică

Doi elevi botoșăneni s-au întors acasă cu medalii de la Olimpiada Națională pentru disciplina Pregătire Sportivă Teoretică. În perioada 19-22 aprilie 2023, la Târgoviște, s-a desfășurat etapa națională a Olimpiadei de Pregătire Sportivă Teoretică.

Județul Botoșani a fost reprezentat de 7 elevi de la Liceul cu Program Sportiv Botoșani: Ungureanu Beatrice-Vasilica (clasa a IX-a), Zub-Ursu Darius, Cososchi Gabriel-Eduard, Andronache Darius-Ionuț (clasa a X-a), Apostol Antonia-Andreea (clasa a XI-a), Bălăucă Gabriela și Negel Delia-Raluca (clasa a XII-a), însoțiți de profesor Constantin Zaharia.

”Participanții s-au întors acasă cu 2 mențiuni obținute de elevul Zub Ursu Darius, din clasa a X-a, îndrumat de doamna profesor Anca Bompa, și de eleva Bălăucă Gabriela, din clasa a XII-a, îndrumat de domnul profesor Tiberiu Honciuc. Apreciem efortul, seriozitatea și dorința de a obține performanțe înalte, îi felicităm pe toți elevii participanți și le dorim mult succes pe viitor”, a declarat Gabriel Hârtie, directorul Liceului cu Program Sportiv Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *