Urmărire în trafic după un șofer din Botoșani. Și-a abandonat și mașina ca să scape de Poliție, dar degeaba

Un șofer de 39 de ani, din județul Botoșani, a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor, iar la un moment dat chiar și-a abandonat mașina în speranța că va scăpa de oamenii legii. Nu i-a mers. A fost prins, dar când a fost pus să sufle în etilotest a refuzat.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, la data de 22 aprilie 2023 polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.9 Vlăsinești au observat, pe drumul comunal DC 17, în comuna Dângeni, un autoturism, care la vederea autospecialei de poliție a virat brusc spre o stradă lăturalnică, deși polițiștii au pus în funcțiune
semnalele luminoase și au pornit în urmărirea acestuia.

Ulterior, conducătorul autoturismului a oprit și a încercat să se sustragă controlului, fiind depistat de polițiști imediat după ce a părăsit autovehiculul. A fost stabilită identitatea acestuia în persoana unui bărbat, de 39 de ani, din comuna Dângeni.

Deși emana halenă alcoolică, bărbatul a refuzat testarea cu aparatul etilotest sau prelevarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, motiv pentru care, în cauză a fost întocmit dosar penal pentru această infracțiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *