FOTO CSO Viitorul Darabani a ajuns în semifinala Cupei României la Futsal U19

CSO Viitorul Darabani s-a calificat în semifinala Cupei României la Futsal U19. Echipa CSO Viitorul Darabani a jucat în sferturile de finală ale Cupei României la Futsal U19. Meciurile au avut loc la Piatra Neamț iar echipa din Darabani a câștigat sfertul împotriva lui Fortius 2014 Buzău cu scorul de 8-3(4-1) echipa noastră calificandu-se in semifinală.

In semifinala disputată duminică însă echipa din Darabani, CSO Viitorul a pierdut cu scorul de 1-8 in fata echipei CSM Tg. Mureș.

„Având în vedere compania selecta in care a disputat echipa noastră aceste meciuri, locul obținut de jucătorii noștri este unul mai mult decât meritoriu. Felicitări tuturor celor implicați în acest fenomen și mulțumiri Primăriei și Consiliului Local Darabani pentru sprijin.”, spun reprezentanții echipei.

Meritul acestor performante este a celor doi antrenori, Ovidiu Ștefania și Mihai Rusu, precum și a celorlalți oameni implicați din stafful administrativ, Gheorghiță Constantin și Nechifor Constantin.
Lotul de jucători este alcătuit din: Ariton Claudiu, Alupoaie Darius, Gheorghiu Cosmin, Bostan Andrei, Lupu Cosmin,  Zaharia Casian, Ciobanu Robert, Drăguță Andrei, Grigoraș Denis, Rumega Cosmin și Bajureanu Damian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *