Posturi scoase la concurs de două primării din Botoșani. Ce se caută!

Primăria Săveni și Primăria Botoșani au scos la concurs posturi spre a fi ocupate. Primăria Orașului Săveni organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale, de execuție,  vacante, din cadrul Serviciului de Gospodărire Comunală Locală: mecanic și planificator.

2 mai 2023, ora 16.00 este termenul limită de depunere a dosarelor. Pentru postul de mecanic se cer studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat; diplomă de calificare în meseria de mecanic; vechime în muncă:  minim 7 ani; permis de conducere auto cat.: B. Pentru postul de planificator se cer studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat; cursuri de specializare absolvite în domeniul contabilitate; vechime în muncă:  minim 7 ani; permis de conducere auto cat.: B.

Proba scrisă are loc pe 11 mai iar interviul pe 15 mai.

Primăria Municipiului Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale, de execuție, vacante, de magaziner la Serviciul Administrativ. Termenul limită de depunere a dosarelor este 3 mai. Se cer studii medii ți cunoștințe operare PC -Microsoft Office, Word, Excel, Outlook – nivel de bază.

De asemenea, Grădinița cu Program Prelungit „Șotron” Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcţiei contractuale, de execuție, temporar vacante, de îngrijitor grupă preșcolari. 25 aprilie 2023, ora 14.00 este termenul limită pentru depunerea dosarelor de concurs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *