Rareș Prisacariu a recitat câteva versuri după slujba de resfințire a Bisericii Sfântul Gheorghe. „La 2 ani, când mergeam cu Ajunul, îmi spunea Crezul”

Rareș Prisacariu, copilul fenomen, a recitat câteva versuri la după slujba de resfințire a Bisericii Sfântul Gheorghe, în prezența mitropolitului Moldovei și Bucovinei, ÎPS Teofan. Preotul Dumitru Mateciuc l-a invitat pe Rareș alături de el și întregul sobor bisericesc, în aplauzele tuturor celor prezenț.

„Este enoriașul parohiei noastre și vine de fiecare dată la Sfânta Liturghie, este cu lumânarea în față, îmbrăcat în veșminte populare. Îl cunoaște toată lumea, este românașul de care se vorbește că este un fenomen. Poate este puțin prea mult spus, dar într-adevăr eu îl cunosc la vârsta de 2 ani, când mergeam cu Ajunul și-mi spunea Crezul. 2 ani și ceva. Nu avea nici doi ani jumătate”, a povestit preotul.

Rareș Prisacariu, considerat un copil fenomen, a obținut Golden Buzz la Românii au talent și a participat și la alte emisiuni precum Drag de România mea și Copiii spun…  cu Virgil Ianțu.

„Hristos a înviat! Astăzi, în zi de mare sărbătoare pentru noi toți, aș vrea să dedic câteva versuri orașului Botoșani și bisericii Sfântul Gheorghe, care astăzi se sfințește într-un moment istoric”, a spus Rareș înainte de a-și începe momentul artistic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *