Directorii instituțiilor de cultură din subordinea Consiliului Județean, evaluați. Ce note au primit

Directorii instituţiilor de cultură subordonate Consiliului Judeţean Botoșani au primit notele pentru activitatea pe care au desfăşurat-o anul trecut. Pentru activitatea din 2022, doar un director a fost notat cu 10 de către Comisia de evaluare stabilită de către Consiliul Judeţean.

Este vorba de managerului Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Botoşani, Irimia-Cenușă Iustina.

Directorul Orchestrei Rapsozii Botoșanilor, Dan Doboși, a fost notat cu 9,90, Iacob Ersilia, director la Biblioteca Judeţeană cu 9,96,  Ala Saineco- director la Memorialul Ipotești- 9.93,  Aurel Melniciuc de la Muzeul Județean-9.93, Liviu Andronic, director la Şcoala Populară de Artă-9,92.

Comisia a analizat raportul de activitate a managerilor pe anul trecut şi a făcut o inspecţie la sediul instituţiei. De asemenea, managerul a trebuit să susţină în faţa comisiei un interviu.

One thought on “Directorii instituțiilor de cultură din subordinea Consiliului Județean, evaluați. Ce note au primit

  1. sărăcia se datorează și exemplarelor politice mici , cam fara minte ..am avut primar un bețiv 15 ani , acum unul cu IQ sub 30 care organizează show după show pe banii primăriei orașul este cu străzile blocate de sinile de tramvaie …cartiere cu străzi jalnici, străzile principale sunt distruse de operatorii de distribuție apă, canal ,energie și au rămas gropi peste tot…un oraș ca le vecinii racketi ucraineni, rușine să aveți..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *