FOTO! Elevii botoșăneni s-au întors cu premii de la Olimpiada Națională din aria curriculară științe socio-umane. Cine sunt aceștia!

La etapa națională a Olimpiadei de Științe Socio-Umane au participat un număr de 10 elevi, nivel primar, gimnazial și liceal. Lotul care s-a deplasat la Slobozia a fost însoțit de domnul profesor Ivănușcă George Cristian de la Şcoala Gimnazială ” Elena Rareș”, Botoşani.

La disciplina Educație Civică, elevele Anechitei Iustina și Solcan Magda Patricia, din clasa a IV-a de la Liceul cu Program Sportiv, îndrumate de doamna prof. Zăicescu Laura-Gilda, au obținut  Mențiune.

La disiciplina Economie, eleva Kohut Sabina  Maria, clasa a XI-a, Colegiul Național „Mihai Eminescu”, Botoșani a obținut Mențiune. Eleva a fost coordonată de doamna profesor Popescu Marilena.

La etapa națională a Olimpiadei de Pedagogie-Psihologie (licee pedagogice) care s-a desfășurat la Colegiul Pedagogic „Ştefan Odobleja” Drobeta-Turnu Severin, județul Botoșani a fost reprezentat de  elevele Prepeliță Roxana Narcisa, clasa a X-a și Spatariu Tabita Costina, clasa a XI-a, de la Colegiul Pedagogic „Nicolae Iorga” , Botoșani.

Astfel, la disciplina Teoria şi practica instruiri şi evaluării, secţiunea: pedagogie, specializarea: învăţător-educator, eleva Prepeliță Roxana Narcisa, coordonată de prof. Barbacaru Mihaela Sorina, a obținut Premiu Special.

La disciplina Managementul clasei de elevi, secţiunea: pedagogie, specializarea: învăţător-educatoare, eleva Spatariu Tabita Costina, coordonată de prof. Manolache Cristina, a obținut Mențiune.

”Experiența participării la o etapă națională face parte, clar, din pașii parcurși de elevii care investesc în propria dezvoltare și în interesul pentru performanță. Felicităm această disponibilitate și aplecare către știință”, a declarat Bogdan Suruciuc, inspector general al Inspectoratului Școlar Județean.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *