FOTO 37 de elevi au reprezentat cu cinste Botoșaniul la olimpiade și concursuri din aria curriculară Tehnologii. Vezi cu ce rezultate s-au întors!

La etapa națională a olimpiadelor și concursurilor din aria curriculară tehnologii, cei 37 de elevi calificați au reprezentat cu cinste județul Botoșani.

La Olimpiada Națională de Educație Tehnologică și aplicații practice, eleva Hritac P. Ana Maria, clasa a VIII-a – Școala Gimnazială Nr. 1 Mihălășeni, a obținut MENȚIUNE.

La Olimpiada Națională – Domeniul Mecanică, eleva Pătrar I.N. Maria Alexandra, clasa a XII-a – Colegiul Tehnic ”Gh. Asachi” Botoșani, a obținut MENȚIUNE.

La Olimpiada Națională – Domeniul Electronică, Automatizări, Telecomunicații, ambii elevi calificați de la Colegiul Tehnic ”Gh. Asachi” Botoșani s-au întors cu premii:

  1. Bașagă V. Andrei Vlad – clasa a XI-a – Premiul I
  2. Munteanu G. Timotei – clasa a XII-a – Premiul III

La Olimpiada Națională – Domeniul Economic, administrativ, comerț  elevul Ciurciun A.V. Emanuel-Stelian – clasa a XII-a de la Colegiul Economic ,,Octav Onicescu,, Botoșani, a obținut Premiul III.

La  Olimpiada Națională- Domeniul  Turism și alimentație, elevul Anghel F. Claudiu-Constantin – clasa a XII-a de la Colegiul Economic ,,Octav Onicescu,, Botoșani a obținut MENȚIUNE.

De asemenea, la etapa națională a Concursurilor pe meserii destinate elevilor din clasa a XI-a, învățământ profesional, două eleve de la  Școala Profesională de Cooperație Botoșani au fost premiate:

  1. ALEXA LETIȚIA- MIHAELA, clasa a XI a Școala Profesională de Cooperație Botoșani – Premiul III – Calificarea profesională: Frizer-coafor-manichiurist-pedichiurist
  2. BÎNCĂ DENISA- GABRIELA, clasa a XI a Școala Profesională de Cooperație Botoșani – Mențiune – Calificarea profesională: Ospătar (chelner) vânzător în unități de alimentație

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *