FOTO! Ziua Forțelor Terestre, marcată de militarii din cadrul Batalionului 335 Artilerie „Alexandru cel Bun” din municipiul Botoșani

Militarii din cadrul Batalionului 335 Artilerie „Alexandru cel Bun” din municipiul Botoșani au marcat, joi, Ziua Forțelor Terestre. Totodată, aceștia au sărbătorit și 28 de ani de la înființarea batalionului .

La eveniment a participat prefectului județului Botoșani, Sorin Cornilă, dar și președintele Consiliului Județean, Doina Federovici.

”Uniți sub tricolor, cu dragostea de țară în inimi, prezenți la datorie mereu. Dârzi, neînfricați, umăr la umăr, pregătiți mereu să duceți la îndeplinire orice misiune. Profesionalismul Forțele Terestre Române a fost dovedit cu succes în foarte multe misiuni complexe. Istoria țării noastre este împletită cu istoria Armatei Române. Sunt foarte mulți militari botoșăneni care de-a lungul anilor s-au evidențiat și care fac cinste armatei noastre și județului Botoșani. Implicarea, devotamentul și curajul militarilor și civililor din cadrul Forțelor Terestre reprezintă un motiv de mândrie pentru toți românii. Sărbătorim astăzi Ziua Forțelor Terestre, momentul oportun pentru a evidenția activitatea și profesionalismul celor care fac parte din cea mai numeroasă categorie de forțe a Armatei. La ceas aniversar, cu ocazia Zilei Forțelor Terestre și a sărbătoririi a 28 de ani de la înființarea Batalionului 335 Artilerie ”Alexandru cel Bun”, vă felicit pentru activitatea dumneavoastră și pentru reușitele profesionale”, a spus Sorin Cornila.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *