Bărbat reținut de polițiști botoșăneni, după ce a fost pus în libertate de cei ieșeni. Fusese reținut inițial pe Aeroportul Internațional Iași

Foto: NewsBuzau

Ghinion teribil pentru un botoșănean, care fusese eliberat de polițiștii ieșeni și reținut imediat de cei botoșăneni.

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au emis, pe 19 aprilie, ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 33 de ani, din municipiul Botoșani, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Din cercetări, a reieșit faptul că acesta, în luna ianuarie 2023, profitând de neatenția victimelor, care se deplasau pe stradă, ar fi sustras două telefoane mobile, din buzunarele hainelor, creându-le un prejudiciu de peste 4.500 de lei”, a precizat Nenișcu

La data de 18 aprilie, tânărul a fost reținut de polițiștii ieșeni, pe Aeroportul Internațional Iași, iar la data de 19 aprilie a.c., cand a fost pus în libertate, l-au preluat polițiștii botoșăneni care l-au condus la audieri, ulterior, fiind dispusă reținerea sa pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care au fost comise faptele, urmând ca în funcție de rezultate să fie dispuse măsuri legale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *