Întâmplarea dintr-un hotel din Botoșani care i-a schimbat viața unei vedete din România. „Mi-a fost rușine de ce am gândit”

Dana Nălbaru a ieșit de mulți ani din lumina reflectoarelor, după ce a ales să ducă o viață simplă, alături de cei dragi ei. Recent, fosta membră a trupei Hi-Q a venit la podcastul lui Mihai Morar, unde a vorbit, cu sinceritate, despre credință și despre motivele pentru care a ieșit din viața publică.

Ea a povestit despre o întâmplare care a avut loc într-un hotel din Botoșani și i-a schimbat viața fundamental. Artista venise pentru un concert la Botoșani la opt luni după ce a decis să se pocăiască și avea îndoieli cu privire la botezul său în noua religie.

„Am plecat la Botoșani la un concert. În ziua s-a stricat mașina, am stat vreo 14 ore, eram super obosită, era super cald, era august. Eram extrem de supărată așa și am zis în sinea mea: Hai, mă, lasă-mă, ce cad eu de la credință? Pentru că în ortodoxism, dacă nu mai ești ortodox, se spune că ai căzut de la credință. Deși eu cred că am venit la credință. În sfârșit! Mulțumesc lui Dumnezeu! Că n-aveam nicio treabă înainte cu Dumnezeu.Și am zis gata! Nu, eu nu mă mai botez. Am ajuns la Botoșani cu greu, ne-am dus repede la probele de sunet, mănâncă, schimbă-te și na… dacă mai ai timp să te odihnești, te odihnești. N-aveam chef să mănânc m-am dus în cameră. Mâncasem ceva pe drum.

În cameră deschid televizorul, eram întinsă în pat, deschid televizorul să văd dacă văd ceva. Butonez, nimic interesant.Ce să fac acum? Mă uit pe pereți? Hai să iau biblia că o aveam la mine. Am luat biblia, eram hotărâtă să nu mă mai botez, m-am întins în pat și am deschis biblia și mi-a căzut pe piept o bucată de carton. […] L-am luat și erau două versete scrise: un verset din Ioan și un verset din Matei. Din Matei, versetul era „Cine vine la mine, din inima lui vor curge râuri de apă vie”, dar așa o puternică senzație am avut în momentul acela. Mi-a fost rușine de mine. Mi-a fost rușine de ce am gândit, că nu o să mă botez”, a povestit Dana Nălbaru.

Dana Nălbaru a hotărât, acum 13 ani, că e momentul să își schimbe religia. Atunci a ales să se pocăiască. Artista a simțit că așa se poate apropia de Dumnezeu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *