FOTO & VIDEO Două echipamente de ultimă generație aduse la Work Tape Medical Botoșani. „În fiecare an facem investiții în aparatură medicală”

Două echipamente medicale de ultimă generație au fost aduse la centrul medical de fizioterapie și recuperare medicală, din Botoșani, care a revoluționat abordarea în ceea ce privește recuperarea medicală prin tehnici, metode și aparatură. Centrul Work Tape Medical a devenit deja un etalon în domeniu, mai ales datorită sistemelor medicale inovatoare folosite, dar și a personalului profesionist.

Mai nou, la Work Tape a fost adus un echipament pentru terapie shockwave și unul pentru drenaj limfatic.

Avem un echipament de shockwave, un echipament de ultimă generație, cu aer comprimat. Pe lângă partea de așa zisele șocuri, funcționează foarte bine pe puncte trigger, puncte dureroase musculare și nu numai. Are o gamă foarte largă de diagnostice. Al doilea echipament este drenajul limfatic pentru membrele inferioare, abdomen, dar și membrele superioare, inclusiv trunchiul. Practic, este un drenaj limfatic profesional pentru tot corpul, este un masaj blând, cu perne cu aer, dreneaza foarte bine limfa, dar este și foarte relaxant pentru musculatură”, a declarat managerul Work Tape Medical, Mihai Venedict.

Cele două echipamente de ultimă generație au fost aduse prin intermediul celor de la Physiomed și au costat aproximativ 20.000 de euro.

„În fiecare an facem investiții în aparatura medicală. Anul trecut am achiziționat sistemul care therapy, așa zisul aparat minune al fizioterapiei, cu care avem rezultate foarte, foarte bune și de asta am continuat să achiziționăm de la Physiomed și alte aparate de fizioterapie”, a adăugat Venedict.

Oferta lunii aprilie!

Work Tape oferă gratuit două ședințe de drenaj limfatic cu noul aparat lympha Press la achitarea a 8 ședințe (prețul este promoțional). De asemenea, oferă gratuit o ședință cu noul aparat shockwave Physiotur la achitarea unui pachet de 3 ședințe (prețul este promoțional)!

Work Tape Medical aduce în acelaşi loc medici (recuperare, reumatolog, neurolog) şi fizioterapeuţi pentru a trata durerile de spate și alte afecțiuni care necesită recuperare medicală (fiziokinetoterapie și masaj terapeutic). Pe lângă serviciile medicale de recuperare, oferă extra-servicii pentru relaxare prin reflexoterapie, fitness, nutriție și neurofeedback.

#Worktapemedical – Recuperare medicală bine făcută!

www.worktape.ro/programari-online

Bulevardul George Enescu, nr. 9C, demisol. Botoşani.

[email protected]

Telefon: 0758.959.677/0331.404.367

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *