VIDEO Nenorocire! Copil de trei ani mort într-un accident rutier. Frățiorul și tatăl său, răniți grav

Un accident cumplit a avut loc în localitatea Lețcani din județul Iași. Un copil de trei ani a murit, iar tatăl și frățiorul său au fost răniți. Ei au fost la medicul de familie și se întorceau acasă traversând strada regulamentar. Tatăl își ținea micuțul de trei ani în brațe, iar pe cel de 6 ani de mână când au fost loviți de TIR.

Copilul supraviețuitor a fost transportat la UPU Spitalul de Pediatrie (stabil hemodinamic), iar tatăl, policontuzionat, în vârstă de 39 de ani, la Spitalul Sf. Spiridon.

„Astăzi, 19 aprilie a.c., în jurul orei 10:30, polițiștii ieșeni au fost sesizați prin apel unic de urgență 112 cu privire la producerea unui accident rutier mortal, pe DN 28, pe raza localității Lețcani. Din verificările efectuate de polițiști la fața locului, a rezultat faptul că un autovehicul ar fi acroșat două persoane, una fiind rănită, iar cealaltă a decedat. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,ucidere din culpă” și ,,vătămare corporală din culpă””, precizează IPJ Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *