Șofer agresiv sancționat de polițiștii botoșăneni. Beat fiind, s-a apucat de drifturi pe Calea Națională

accident, calea nationala, stiri, botosani, politie (1)
foto arhiva

Un șofer de 21 de ani a fost sancționat de polițiștii botoșăneni, miercuri, după ce s-a apucat de făcut drifturi cu mașina pe Calea Națională din municipiul Botoșani.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, la data de 19 aprilie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani- Biroul Rutier au observat pe Calea Națională, din municipiul Botoșani, un autoturism, al cărui conducător auto avea un comportament agresiv în trafic, constând în aceea că efectua derapaje controlate ale autovehiculului.

„Polițiștii au procedat la oprirea autoturismului respectiv, fiind stabilită identitatea conducătorului auto, în persoana unui tânăr, de 21 de ani, din județul Bistrița Năsăud. Întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat”, precizează sursa citată.

Tânărul este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului, totodată, conducătorul auto fiind sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 580 de lei, pentru realizarea de derapaje controlate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *