Drumuri de peste 10 milioane de lei modernizate într-o comună din judeţul Botoşani

O primărie din judeţul Botoşani va moderniza drumurile de interes local cu peste zece milioane de lei. Este vorba de Primăria comunei Ştiubieni, care a semnat un contract de 10.125.572 lei cu societatea comercială Cornell’s Floor SRL pentru modernizarea drumurilor comunale şi de interes local.

Contractul are ca obiect proiectarea şi execuţia de lucrări pentru modernizarsea a 5,98 kilometri de drumuri. Termenul de execuţie a lucrărilor este de maxim 24 de luni.

Banii sunt asigurtaţi prin Programul Naţional de Investiţii Anghel Saligny

„Contractul de lucrări va fi semnat numai în urma obținerii finanțării. Lucrările vor fi executate sub clauza suspensivă în funcție de fondurile alocate/obținute de către Autoritatea Contractantă pentru finanțarea investiției. În primul an se vor executa valoric aproximativ 60 % din valoarea lucrărilor iar în al doilea an restul de 40 %. AC va încheia contractul cu ofertantul a cărui ofertă a fost stabilită ca fiind câștigătoare. Durata estimată de suspendare până la semnarea contractului: 12 luni”, precizează reprezentanţii Primăriei.

2 thoughts on “Drumuri de peste 10 milioane de lei modernizate într-o comună din judeţul Botoşani

  1. mda .. se lucreaza in bataie de joc de banul public …. vedeti si voi…. care ar trebui sa va ocupati de calitatea lucrarilor FACETI LUCRARI DE CALITATE ..IN 10 ANI VOR FI VARZA !

  2. Nu mai avem noi scrupule. Nu ne intereseaza calitatea sa fie ceva durabil unde am lucrat noi. Lucram la distrugere. Corupem pe cei care ar putea sa ni se opuna. Ne intereseaza banii nemunciti sa-i cheltuim in insule exotice, pe vile imense, pe amante, pe jocuri. Iar altii cheltuiesc banii castigati la noi in tara pe destructurarea poporului roman si a credintei stramosesti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *