Om de afaceri din Botoșani țepuit cu mii de euro. „Pentru ceea ce mi-a făcut acolo i-am plătit mai mulți bani decât trebuia”

Un om de afaceri originar din Botoșani a fost țepuit cu mii de euro.  Este vorba despre Florin Talpan, care a avut o reacție acidă la adresa celui care l-a acuzat că nu i-a plătit o sumă de bani și l-a amenințat în direct  că îl va acționa în instanță. Talpan, care are firmă de construcții în nordul țării a dezvăluit  că juristul CSA Steaua l-a țepuit cu minim 6.000 de euro la o lucrare de reparații la casa părinților din județul Botoșani. Reacția lui Florin Talpan nu s-a lăsat prea mult așteptată și în cea mai nouă ediție a emisiunii Fanatik a negat vehement faptul că ar mai avea datorii în urma acestei lucrări și a explicat de ce a întrerupt colaborarea cu acest personaj.

”Eu am vrut să fac acel gard, dar mi-a turnat doar temelia. Nu este un lucru de calitate. Pentru ceea ce mi-a făcut acolo i-am plătit mai mulți bani decât trebuia. Nu mi-a pus stâlpii drept, nu mi-a făcut temelia cum trebuie.

Nu mă poate obliga nimeni să fac o lucrare cu cineva care nu face treabă de calitate. Dumneavoastră dacă chemați acasă pe cineva și vă pune faianța în baie strâmb sau nu vă place bănuiesc că renunțați la el, nu trebuie să mergeți cu el la nesfârșit.În plus de asta, se exagerează. Nu a fost niciodată vorba de 10.000 de euro, de acele sume. Eu acum îi voi face plângere penală pentru ce a făcut. Eu n-am spus niciodată lucrurile astea că pun ucrainenii să-l bată, că nu știu ce s-a mai întâmplat. Acuzele pe care mi le-a făcut acest personaj sunt foarte grave”, a declarat Talpan.

Juristul CSA Steaua a mărturisit că pe lângă faptul că nu a fost mulțumit de lucrare un alt motiv pentru care a renunțat să mai continue această colaborare a fost faptul că nu a existat un contract și că respectivul om de afaceri dorea să fie totul la ”negru”, scrie Fanatik.ro.

”Nu mi-a făcut lucru de calitate, bineînțeles că am renunțat la el. I-am plătit până acum, nu mai avem ce discuta. În momentul în care i-am spus să facem un contract mi-a zis ‘da, mergeți la București și când veniți din nou vă dau contractul’.

Mi-a spus că îmi aduce chitanța și să-i dau banii că mi-i returnează data viitoare. Dar data viitoare nu mi-a mai dat. Eu am văzut cum stau lucrurile, nici treabă de calitate și lucra și la ‘negru’. Venea să lucreze cu tatăl lui care are 80 de ani”, a mai spus Florin Talpan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *