O instituție din Botoșani vrea să reabiliteze 23 de clădiri. Face licitație de peste 60 de milioane de lei

O instituție din județul Botoșani vrea să reabiliteze 23 de clădiri pe care le are în proprietate. Este vorba de Stațiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Creșterea Ovinelor și Caprinelor (SCDCOC) Popăuți, care a lansat o licitație de peste 60 de milioane de lei pentru desemnarea proiectantului și constructorului.

„Se propune reabilitarea a 23 de cladiri cu diferite destinatii, construirea unui corp nou cu destinatia fanar, lucrari de amenajari exterioare constand in drumuri carosabile, alei pietonale, precum si asigurarea racordurilor cladirilor la utilitati. Descrierea lucrărilor este disponibilă în D.A.L.I. din cadrul documentatiei de atribuire. Valoarea estimata a contractului este de 61.855.906,00 lei fara TVA”, au anunțat reprezentanții stațiunii de cercetare.

Contractul are ca obiect prestarea de servicii de elaborare a documentației tehnico-economice fazele PAC, POE, PT și DDE, documentații necesare pentru obținerea acordurilor, avizelor si autorizațiilor aferente obiectivului de investiții, asistență tehnică din partea proiectantului și execuție lucrări de construcții si dotari. Obiectivul proiectului este realizarea unor lucrari de reparatii capitale si dotari la staţiunea SCDCOC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *