Locuri de muncă în sistemul bugetar. Ce instituții publice din Botoșani angajează

Mai multe instituții publice din județul Botoșani fac angajări. Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement Botoșani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor calificat, treapta III – instalator, din cadrul Serviciului Baze Sportive și Agrement. Doasarele se depun la sediul instituției până pe 27 aprilie.

Administrația Națională „Apele Române” – Exploatarea Complexă Stânca-Costești, Iași, Județul Iași organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de electrician de întreținere și reparații, în cadrul Formației Reparații hidromecanice, mijloace de transport și service, din cadrul  E.C. Stânca-Costești. Activitatea profesională a electricianului, se va desfășura în cadrul Formatiei Reparații hidromecanice, mijloace de transport și service, la Nodul Hidrotehnic Stânca-Costeşti, loc. Stânca, oraș Ștefănești, jud. Botoşani. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 2 mai.

Administrația Națională „Apele Române” – Exploatarea Complexă Stânca-Costești, Iași, Județul Iași organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de tractorist, în cadrul Formației Reparații hidromecanice, mijloace de transport și service, din cadrul  E.C. Stânca-Costești. Activitatea profesională a electricianului, se va desfășura în cadrul Formatiei Reparații hidromecanice, mijloace de transport și service, la Nodul Hidrotehnic Stânca-Costeşti, loc. Stȃnca, oraș Ștefănești. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 2 mai.

Primăria Orașului Flămânzi organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale, de execuție, temporar vacante, de expert activități recreative, în cadrul Proiectului „EDUsmart- Măsuri integrate pentru stimularea participării la educație a copiilor cu părinți plecați la muncă în străinătate din Orașul Flămânzi. 21 aprilie 2023, ora 15.00 este termenul limită de depunere a dosarelor.

Primăria Orașului Săveni, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată, până la 12.04.2026, a funcției contractuale, de execuție, temporar vacante, de inspector de specialitate IA, în cadrul Compartimentului Proiecte finanțate din fonduri externe. Termenul limită de depunere a dosarelor este 28 aprilie.

Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de Operator Lumini-Imagine-Sunet, la Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani / Cinematograf „Unirii”. 2 mai 2023, ora 16.00 este termenul limită pentru depunerea dosarelor de concurs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *