FOTO & VIDEO Sute de credincioși au participat la slujba oficiată la Botoșani de PS Nichifor Botoșăneanul. „Este o zi de mărturisire a credinței”

Preasfințitul Părinte Nichifor Botoșăneanul, episcopul-vicar al Arhiepiscopiei Iașilor, s-a aflat duminică, 16 aprilie, în mijlocul botoșănenilor. Acesta a săvârșit slujba Învierii Domnului la Parohia Sfântul Ioan Botezătoruldin Botoșani.

Sute de credincioși au luat parte la slujba oficiată de acesta alături de protopopul de Botoșani, părintele Petru Fercal.

„De câte ori ne împărtășim, dorim ca toată delăsarea sau slăbiciunea noastră sau păcatul nostru din neputință, din neștiință sau chiar din știință să fi fost făcut, să-l curățim pentru a lăsa loc unei vieți sfinte precum în noul legământ vedem că întotdeauna creștinii sunt numiți de sfinți ca cei ce tind spre sfințenie”, a spus PS Nichifor Botoșăneanul, care a spus că această zi este o „zi de mărturie a credinței”.

Preasfințitul Părinte Nichifor Botoșăneanul se va afla, sâmbătă, 22 aprilie, din nou în mijlocul botoșănenilor. Acesta va săvârși Sfânta Liturghie la Parohia Ionășeni, Protopopiatul Botoșani.

foto: Parohia Sf. Ioan Botezătorul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *