FOTO O cabană frecventată de botoșăneni a ars ca o torță în Săptămâna Patimilor. Pagubele sunt uriașe

O cabană frecventată de botoșăneni a ars ca o torță în Săptămâna Patimilor. Este vorba despre cabana Patrick Transrarău din comuna Pojorâta, care îi aparține Mădălinei Ț. Miercuri, un apel la 112 anunța un incendiu la cabana respectivă. Pompierii au luptat ore întregi cu flăcările. Pompierii din cadrul I.S.U. Câmpulung Moldovenesc au stabilit ca sursa probabilă de aprindere a focarului ca fiind efectul termic al curentului electric.

În urma incendiului a ars în totalitate cabana, având suprafața de cca. 200mp, aceasta fiind compusă din subsol, parter, etaj și mansardă, fiind construită din BCA, parter și etaj, respectiv din lemn, mansarda și acoperișul, precum și bunurile din interiorul acesteia, 1 moped triciclu și a fost distrusă sticla geamurilor foișorului pe o suprafață de cca. 12mp, prejudiciul estimat de către proprietar fiind de aprox. 500.000 Euro.

La momentul producerii evenimentului nu se afla nimeni în interiorul imobilului, nefiind înregistrate victime omenești. Imobilul este asigura pentru incendii. Polițiștii fac cercetări pentru distrugere din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *