Un spital din județul Botoșani angajează patru medici.Vezi specializările!

Foto: GettyImages

Un spital din județul Botoșani caută să angajeze patru medici. Este vorba de Spitalul Municipal Dorohoi, care organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale, de execuție, vacante, de medic specialist, specialitatea Chirurgie Generală – Secția Chirurgie Generală.

Termenul limită de depunere a dosarelor de concurs este 28 aprilie 2023, ora 12.00: Concursul constă în selecția dosarelor, probă scrisă și practică. Proba scrisă are loc pe 9 mai iar proba clinică pe 12 mai.

Aceeași unitate spitalicească angajează medic specialist, specialitatea Medicină de laborator – Laborator analize medicale. Termenul limită de depunere a dosarelor de concurs este 28 aprilie, iar proba scrisă are loc pe 10 mai. Proba practică este programată pe 15 mai.

Spitalul Dorohoi a mai scos la concurs și un post de medic specialist, specialitatea Neurologie – Secția Neurologie. Termenul limită de depunere a dosarelor de concurs este 28 aprilie. Proba scrisă are loc pe 15 mai iar cea practică pe 18 mai. Ultimul post scos la concurs este de medic oftalmolog.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *