Artista din Botoșani care și-a părăsit logodnicul pentru un bărbat de 70 de ani. Acum este căsătorită cu un cunoscut politician

Botoșăneanca Silvia Chifiriuc a intrat în atenția publicului larg în anul 2007, atunci când începea o relație cu fostul premier Petre Roman. Despre viața ei nu se știu prea multe, însă unele dintre relațiile amoroase pe care le-a avut au atras atenția.

Silvia Chifiriuc este solistă de muzică ușoară, iar traseul ei amoros începe la vârsta de 20 de ani. La acea vreme, artista se iubea cu Gabriel Raica, un redactor muzical în vârstă de 38 de ani. Cei doi au format un cuplu aproape cinci ani de zile, până când Silvia Chifiriuc a fost cucerită de un italian mult mai în vârstă decât ea.

Potrivit presei de la acea vreme, Silvia Chifiriuc a renunțat la relația cu Gabriel Raica, îndreptându-și atenția către Giuseppe Madia, un italian cu 47 de ani mai în vârstă decât ea. Bărbatul era un om cu posibilități, medic, și făcea parte din Ordinul Cavalerilor de Malta, unul dintre cele mai vechi ordine nobile catolice existente. În cadrul Ordinului, italianul avea titlul de „Grande Ospitaliere”. Mai mult, datorită cunoștințelor medicale, bărbatul a fost ministrul Sănătății în cadrul Ordinului.

Cei doi și-au început relația atunci când ea avea 23 de ani, iar el 70. S-au iubit vreme de 12 ani, până când ajunsă la vârsta de 35 de ani, Silvia Chifiriuc a decis să pună punct relației.

„Povestea de dragoste dintre speranța muzicii ușoare de la malul marii, Silvia Chifiriuc, și medicul italian Giuseppe Madia a debutat la sfârșitul anului 1995, la Constanța. Ea avea 23 de ani, el 70. Pensionar bogat, cu casă arătoasă în însorita Italie, lui Giuseppe nu i-a fost prea greu să i-o sufle pe tânără lui Gabriel Raica, un redactor muzical de vreo 38-39 de ani, de la postul Radio Vacanța, cu care Silvia conviețuia de cinci ani!

Își face un SRL în apartamentul părinților din Constanța – Silvia Chifiriuc Fan Club SRL- și visează la o carieră muzicală în Italia. N-a cântat pe acolo, dar dădea fuga în țară ori de câte ori prietenii din Teatrul Fantasio sau maestrul Jean Constantin, protectorul ei, o solicitau pentru concerte și festivaluri. Așa s-au scurs aproape 12 ani, iar italianul suflase de multișor în lumânările tortului de 80 de ani. Silvia, ajunsă la 35 de ani, a hotărât că e momentul să pună capăt relației”, nota ziarul Averea.

După relația cu italianul Giuseppe Madia, Silvia Chifiriuc îl întâlnește pe fostul premier Petre Roman. Cei doi s-au cunoscut în avion. A invitat-o să se așeze lângă el, iar ea a fost cucerită de șarmul lui Petre Roman. Ulterior, încet dar sigur, cei doi au început să pună bazele poveștii lor de iubire, iar de ani de zile formează un cuplu și o familie frumoasă. Aceștia au împreună un băiețel de 13 ani, Petrus, iar acum nu își mai văd viața unul fără celălalt.

„Este o potrivire frumoasă între noi. O relație se bazează pe iubire puternică, respect și înțelegere. Când ne-am cunoscut, doar ne-am salutat. M-a impresionat amabilitatea lui și educația pe care a primit-o, este un gentleman. Am avut o discuție scurtă dar mi-a transmis multă căldură”, a declarat Silvia Chifiriuc, la Antena Stars.
Sursa: cancan.ro

One thought on “Artista din Botoșani care și-a părăsit logodnicul pentru un bărbat de 70 de ani. Acum este căsătorită cu un cunoscut politician

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *