FOTO & VIDEO! Fotbaliștii de la FC Botoșani au dus pachete bătrânilor dintr-un centru social

Antrenorul Flavius Stoican împreună cu fotbaliști de la FC  Botoșani au dus, în Săptămâna Mare, daruri bâtrânilor aflați într-un centru din Botoșani.

Aceștia le-au făcut o vizită seniorilor aflați la Casa de Odihnă „Sfântul Nicolae” și i-au surprins cu un gând pozitiv și un mic dar care să le facă mai frumoase Sărbătorile Pascale, transmit reprezentanții clubului pe pagina de Facebook.

Antrenorul Flavius Stoican și-a manifestat, direct de la fața locului, mulțumirea că echipa sa a reușit să le ofere un „dar din inimă” seniorilor de la Casa de odihnă, într-o perioadă atât de însemnată pentru noi toți, iar căpitanul Victor Dican a recunoscut că viața de fotbalist aduce multe avantaje pe care merită să le împărtășească cu cei mai puțin norocoși

Ne bucurăm că am putut face acest pas către acești oameni, care în marea majoritate sunt din zona Botoșaniului. Ne bucurăm că am putut face acest lucru, că le-am oferit un dar din inimă. Ne-au întâmpinat cu bucurie, le-am văzut zâmbetele pe fețele lor și acest lucru este cel mai important, pentru că până la urmă ne simțim noi împăcați cu noi înșine că am reușit să facem acest lucru”, a declarat Flavius Stoican.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *