Reacția botoșăneanului Bogdan Lățescu după ce fosta sa soție și-a anunțat noua relație. „Nu mai am nimic de-a face cu ea”

Unul dintre cele mai cunoscute cupluri din Botoșani s-a destrămat, iar apropiații au fost surprinși de decizia celor doi soți. Botoșăneanca Francisca Dulceanu a divorțat de luptătorul Bogdan Lățescu și a început o relație cu TJ Miles. Deși s-a presupus că tocmai TJ Miles a reprezentat motivul divorțului dintre cei doi, niciunul dintre ei nu a afirmat acest lucru. În momentul divorțului, Lățescu susținea că Francisca pune cariera mai presus de familie.

Îți spun doar atât: motivul principal al divorțului a fost că ea a pus cariera pe primul loc și nu mi-a picat bine. Eu știu că familia e cea mai importantă și apoi cariera, spunea Lățescu, în ianuarie 2023.

Acum, Francisca și TJ Miles au ales să spună lumii întregi că sunt împreună, iar reacția lui Bogdan Lățescu nu s-a lăsat așteptată.

Este treaba lor, îți spun sincer. Nu mă interesează absolut deloc. Nu am nimic de declarat despre noua ei relație. Eu sunt un om divorțat. Din luna octombrie nu mai am nimic de-a face cu ea. Eu sunt foarte ok pe plan personal. Repet, e fix treaba lor”, a transmis sportivul, potrivit Fanatik.

Botoșăneanca și-a anunțat noua relație în direct, în emisiunea La Măruță de la Protv.

O chimie între noi a existat întotdeauna. Dar speculațiile astea eu le consider o binecuvântare. M-au adus în punctul în care sunt acum.Eu sunt separată din luna septembrie și divorțul e din luna ianuarie. Motivele divorțului n-au legătură (n.r.- cu noua relație). Am explicat la momentul respectiv. Lucrurile s-au întâmplat natural”, a declarat Francisca, la ProTV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *