O bătrână de 72 de ani și un bărbat de 57 de ani, amendați de polițiștii locali botoșăneni după ce au aruncat gunoiul la coșul stradal

Doi botoșăneni au fost amendați de polițiștii locali după ce au aruncat gunoiul la coșul stradal. Luni, 10 aprilie, polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului au efectuat activități de monitorizare a zonei cuprinse între străzile Prieteniei, Vârnav, Primăverii, fiind surprinse două persoane care aruncau deșeurile menajere la coșurile stradale.

”Astfel, în jurul orei 06.45, a fost surprins numitul V.D., în vârstă de 57 ani, care a aruncat sacul cu deșeuri menajere la coșul stradal, motivând că se grăbește să ajungă la serviciu. Pentru fapta sa, a fost sancționat, cu amendă în cuantum de 400 lei”, susțin reprezentanții Poliției Locale Botoșani.

În aceeși zonă, a fost surprinsă și o femeie de 72 ani, care a preferat să abandoneze sacul cu deșeuri menajere la coșul stradal, destinat aruncării deșeurilor de mici dimensiuni. Și în această situație a fost dispusă sancționarea contravențională potrivit aceluiași act normativ, cu amendă în cuantum de 400 lei, transmite sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *