Un primar din Botoșani, mesaj dur către cei de la Drumuri Naționale: Ar trebui să solicitați finanțare pentru achiziția de utilaje, să nu fim de râsul țării

Un primar din județul Botoșani a transmis un mesaj dur către cei de la Direcția Regională de Drumuri și Poduri. Edilul din Bucecea, Angel Gheorghiu, le-a transmis că ar trebui să solicite finanțare pentru achiziția de utilaje ca să nu mai fie „luați prin surprindere” de zăpadă.

„Ar trebui sa solicitati finantare pentru achizitia de utilaje, freze, vole cu cupa mare, autoutilitare cu lama 8×4, astfel incat sa nu fim de rasul tarii cu vechea replica ,, luati prin surprindere”. Eu nu vreau sa cred ca daca s-ar face solicitare de alocare fonduri nu s-ar aproba, asa ca poate demarati solicitarea. Nimeni nu zice ca nu a fost o cantitate mare de zapada in acele 3 zile si viscol, dar cred ca e premiera absoluta sa fie intrerupta circulatia intre cele doua Municipii resedinta de judet Botosani si Suceava”, a spus edilul.

Reacția acestuia vine după ce Secția Drumuri Naționale Botoșani le-a mulțumit tuturor celor care i-au fost alături în activitatea de deszăpezire a drumurilor naționale din perioada Codului Roșu de vreme severă – structuri CNAIR, autorități publice județene, DJDP Botoșani, primării riverane drumurilor naționale, cât și persoanelor fizice și juridice care au contribuit, fiecare în măsura posibilităților, la trecerea peste aceste momente critice.

Au fost zile de foc pentru drumari, cu eforturi deosebite, în care ajutorul fiecăruia dintre dumneavoastră a contat pentru limitarea pierderilor materiale și umane și pentru redarea circulației pe rețeaua rutieră din administrarea SDN Botoșani”, au transmis reprezentanții SDN.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *